Over ons

Al meer dan 10 jaar ontzorgt JAIT ondernemers op het gebied van ICT. Wij zijn dienstverlener pur sang. Bij ons draait alles om de klant. Bedrijven en medewerkers moeten ongestoord, veilig en zonder zorgen kunnen werken. Op alle momenten en waar ter wereld ze zich ook bevinden.

Persoonlijk, betrokken en altijd direct contact met uw eigen systeembeheerder. Geen keuzemenu’s, geen tickets maar persoonlijk rechtstreeks contact. Dat is het specialisme van JAIT.

Ons doel is om bedrijven en organisaties met behulp van ICT hun doelen te helpen bereiken. Zo efficiënt en effectief mogelijk. Kortom, wij zorgen ervoor dat u altijd overal ongestoord en veilig kunt werken.

Waarom JAIT

Eén aanspreekpunt
Wij nemen alles uit handen wat met ICT te maken heeft. Geen gedoe meer met en tussen verschillende bedrijven, niet van het kastje naar de muur, maar één contactpersoon die alles voor je regelt.

Betrouwbare diensten
Al meer dan 10 jaar verzorgt JAIT de ICT omgevingen voor verschillende ondernemingen en organisaties. Onze diensten bewijzen zich dagelijks bij honderden gebruikers in heel Nederland.

Kosten besparen
Onze kleinschalige en efficiënte bedrijfsstructuur zorgt ervoor dat we altijd scherpe tarieven kunnen aanbieden. Je betaalt bij ons niet voor dure leaseauto's, account managers en grote bedrijfspanden. Wij leveren hoogwaardige diensten met harde garanties tegen een eerlijke prijs.

Veilig werken
Met onze cloud diensten ben je optimaal beschermd tegen spam, virussen, dataverlies en diefstal. Hierdoor kan er op iedere locatie veilig worden gewerkt. Wij bewaken jouw bedrijfsdata en zorgen ervoor dat de systemen altijd up-to-date zijn.

Maatwerk ICT
Wij luisteren goed naar onze klanten, samen kijken we naar de beste oplossing voor jouw bedrijf. Wij kijken naar de wensen en eisen en brengen hierop een passend aanbod uit.